Aku Cah Kerjo Lirik Lagu, Via Vallen - celotehpraja.com
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Aku Cah Kerjo Lirik Lagu, Via Vallen

Lirik Lagu Dangdut Aku Cah Kerjo berikut ini dipopulerkan oleh Via Vallen. Kami menuliskannya khusus untuk anda yang sedang membutuhkan lirik lagu tersebut, dan semoga ini berguna sebagai media belajar bagi kamu yang sedang berlatih. Tanpa berlama-lama yuk bersama-sama lihat syair lagu dangdut Via Vallen "Aku Cah Kerjo" dibawah ini:

Teks, Lirik Lagu Via Vallen Aku Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng

Anggongku le ngenteni kowe

Wes ono sesasi genep dino iki


Mbok anggep ra ono gunane

Aku ra kuciwo lan aku ra loro


Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo

Tak jaluk kowe ojo keloro-loro


Dek tresnaku mung siji kowe

Langit bumi kang dadi saksine

Yen neng ati ra ono wanito liyo


Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi

Aku lungo amung golek rejeki


Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu

Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu


Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi

Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku

Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu

Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran

Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan


Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo

Tak jaluk kowe ojo keloro-loro


Dek tresnaku mung siji kowe

Langit bumi kang dadi saksine

Yen neng ati ra ono wanito liyo


Kowe rak sah sok mutusin

Aku rak neng endi endi

Aku lungo amung golek rejeki


Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro

Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno

Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo

Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio


Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe

Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane

Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe

Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase


Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo

Tak jaluk kowe ojo keloro-loro


Dek tresnaku mung siji kowe

Langit bumi kang dadi seksine

Yen neng ati ra ono wanito liyo


Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi

Aku lungo amung golek rejeki


Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an

Kadang sinyal angel marai dadi penghalang

Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan

Mergo trenso kui mestina akeh pacoban


Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso

Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo

Jembarno atimu sak jembare laut samudro

Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo


Mas yen pancen kuwi karepmu

Aku yo mung tansah biso nunggu

Tak kuatne atiku tanpo sliramu


Mas nadyan kowe lungo kerjo

Sing tak jalu kowe tetep setio

Ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo

Untuk diperhatikan, Jika Lirik lagu dangdut diatas "Via Vallen Aku Cah Kerjo" ada kesalahan dalam penyusunan maupun penulisan dapat memberitahu kami dengan cara mengirim pesan melalui email pada link atau menu contatc yang ada pada paling akhir halaman ini

Ny. Syair Lagu Dangdut Aku Cah Kerjo, Via Vallen

Hari ini anda telah membaca konten menarik yaitu Lirik Lagu Via Vallen Aku Cah Kerjo semoga bermanfaat dan berguna segeralah lihat lirik lainnya hanya disitus celotehpraja.com, terimakasih